Partnership getekend met Lisk Center Utrecht

Partnership met Lisk Center Utrecht – foto Raphael

Utrecht – Op 28 januari 2019 hebben de founders van Blockchain030 een partnership getekend met Lisk Center Utrecht (LCU).

Blockchain030 is de hub voor blockchaintechnologie voor de regio Utrecht. De Blockchain030 community ontmoet elkaar iedere maandag bij de Social Impact Factory om te co-werken en bij avondmeetups. Het doel is het uitwisselen van kennis, samenwerken en business consultancy. De bijeenkomsten worden aangekondigd op de website Meetup.com.

Het LCU is een nieuwe co-werklocatie in Utrecht, bedoeld voor de bevordering van het blockchain-ecosysteem. De modern ingerichte urban jungle op de zesde etage van het Beatrixgebouw beschikt over 40 flexwerkplekken. Het doel van het LCU komt overeen met de doelstelling van Blockchain030. Met het partnership gaan beide bewegingen elkaar versterken. Door de samenwerking krijgt blockchain als innovatie tool een stevige basis in Utrecht.

Blockchain030 en LCU gaan gezamenlijk meetups organiseren en de Blockchain030 community is van harte welkom in het LCU tijdens de openingstijden. De founders van Blockchain030 zullen regelmatig aanwezig zijn in het LCU. De Co-working Mondays blijft Blockchain030 organiseren bij de Social Impact Factory in Utrecht. Volg het LCU en Blockchain030 voor de komende activiteiten via de onderstaande kanalen.

Blockchain030

Website: https://blockchain030.nl/
Meetup: https://meetup.com/blockchain030
Facebook: https://www.facebook.com/blockchain030
Twitter: http://twitter.com/blockchain030
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/27205984

Lisk Center Utrecht

Website: https://liskcenter.io
Meetup: https://www.meetup.com/liskCenterUtrecht/   
Facebook: https://www.facebook.com/LiskCenterUtrecht/   
Twitter: http://twitter.com/liskcenter
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lisk-center-utrecht/

Founders van Blockchain030 en LCU proosten op partnership. – foto Petra Derkx